South Africa Part 3

Här kommer lite fler bilder från vår semesteri Kapstaden. Vi tog väldigt många bilder med systemkamerna och jag tog en del bilder med min Iphone. Vi hade en resa fylld med upplevelser, äventyr och massor med kärlek.
Som jag skrivit innan så var Kapstaden en fantastisk stad att resa till. Maten var super bra och till ett mycket bra pris. Det finns mycket att göra och upptäcka och alla är väldigt trevliga. På kvällarna ska man dock se till var man går och gärna ta taxi fast det inte är så långt. Shoppingen tyckte jag var sådär fast sen var jag inte ute efter shopping.  
 
  
 
Mysig kvällspromenad längs havet. 


Segelbåten vi åkte ut med på vår sista kväll i Kapstaden.....Som inte riktigt blev som vi hade tänkt oss. Vi tänkte champagne cruise sunset, ohh vad romantiskt.. Visst var det fint och romantiskt om det nu inte hade blåst så mycket som det gjorde. Det första vi beställde på restaurangen efter segelturen var varsin varm choklad. 
 En supet god skaldjurstallrik. På en restaurang mitt ute i hamnen bland en massa containrar. Vi hade fått tips om denna restaurnagen innan vi åkte och när vi fråga personerna som var med på segelturen så skulle vi helt klart åka dit om vi ville äta skaldjur. En mysig och kanske lite annorlunda restaurang och absolut värt besöket. 
Panama Jack's heter restaurangen. Om ni är i Kapstaden så måste ni ta en taxi till denna restaurangen. 
 
 
Näst sista kvällen åt vi middag i Waterfront. Till förrätt blev det vitlöksbulle (måste vara världens godast vitlöksbröd/vitlöksbulle), till varmrätt blev det struts till mig och Zebra till Fredrik och till efterrätt blev det en typ av chokladkaka.Till detta delade vi en flaska vin


 
En god lunch på Longstreet. 
 
 
Då var det dags att flyga helikopter och jag måste säga att det var riktigt läskigt med starten. Man ser nog det i min blick att jag inte tyckte att detta inte var en höjdare. Fast när vi var uppe i luften (fy f*n vad högt) så var det väldigt häftigt. 
 
 
 
 
Helikoptern som vi åkte i. =) 
 
En av dagarna hade vi bokat in Afternoon Tea / High Tea på Mount Nelson Hotel. Vilken underbar buffe med helt fantastiska godsaker. Här tillbringade vi en väldigt lång stund, drack mycket te och åt många goda bakelser/godsaker. Ett väldigt populärt Afternonn Tea så man måste boka ett bord. 
 
 
 
 
En dålig bild men man ser på något ungefär hur det såg ut. Fint är bara förnamnet! 
 

Kommentarer

Kommentera gärna inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0